Om Kasperskolerne

Kasperskolerne består af to afdelinger. Kasperskolen er et tilbud for elever med autismespektrumforstyrrelser / ADHD, og Skolen på Lautrup er et tilbud for elever med socio- emotionelle vanskeligheder.

Kasperskolerne er helhedstilbud, hvilket vil sige at der er et integreret undervisnings- og fritidstilbud.

Skolens arbejde og mål bygger på fire principper:

• Vi ønsker at skabe sammenhæng og helhed i elevernes hverdag, så de får optimale muligheder for at udvikle deres sociale adfærd, deres færdigheder og deres kundskaber.

• Vi ønsker at have forældrene med i et ligeværdigt samarbejde, så vi kan udveksle viden og erfaringer om elevernes måde at fungere på, og deres muligheder for at udvikle sig.

• Vi samarbejder med andre faggrupper og institutioner, om at sikre kontinuitet mellem pædagogisk metode og praksis både i skole og fritid.

• Vi drager omsorg for hver enkelt elev og medarbejder.

Hvis du vil vide mere om Kasperskolen, er du velkommen til at kontakte leder Merete Trier Frederiksen på tlf: 44 77 62 63 eller Marianne Wogensen på tlf: 44 77 62 67

Adresse:

Kasperskolene